Susanne Rydén – Smålands Kulturfestival

torsdag, 8 november, 2012 av Camilla Thulin
Här är Susanne Rydén, Smålands Kulturfestivals grundare. Vem kan vara en bättre grundare än hon? Hela kvinnan är en Kulturbärerska av rang.Hon är en av Europas förnämligaste barocksångerskor, ständigt ute på vift mot sydligare breddgrader. Titta in på hennes hemsida www.susannerydén.se. Själv har jag haft nöjet att göra kostymer till henne Nobel 2009. Just nu ställs de kostymerna ut på Huseby Bruk utanför Växjsö, ett av kulturfestivalens nästen. Har du vägarna förbi, titta in det är värt mödan. Nu önskar vi alla att Susanne kan hitta härliga sponsorer ute i den Småländska myllan. I Småland puttrar företagsamheten. Om festivalen kan fortsätta gagnar det bygdens hotell, butiker, restauranger och annat man behöver då man är ute på tur. Så är det någon Granntant eller Granngubbe som känner sig manad att sponsra Susanne och hennes underbara gärning, så vore vi alla kulturarbetare mycket tacksamma. Kanske någon idrottsrörelse  skulle kunna skjuta till en slant. Bildning är aldrig fel, det ger lyckliga människor, som förmodligen vill sporta lite mer. 20121108-125742.jpg

Kommentera