Livsstilsmässa = sport/bantning

måndag, 5 november, 2012 av Camilla Thulin
Livsstil i Svedala är likamed idrott och sport. Vi överöses av olika broschyrer och bilagor med idrotts terrorism, vi klagar på att barnen är för tjocka, likaså de vuxna. Det känns inte som om vi orkar höra på detta fascistiska budskap som basuneras ut. Nya arenor byggs och mer idrott ska det bli. Vad hände med kulturen, musik, poesi, litteratur, konst, arkitektur, hantverk eller vetenskap? Det är livsstil för mig. Låt mig slippa alla jävla pekpinnar om en återgång till Vikingatiden. Kanske man inte blev så tjock om vi lärde oss att laga riktig mat, promenera lite mera och kanske kultivera oss en aning? Vem vet. Kommungubbarna har ännu inte vågat dra i iden tråden. Tänk er en jätte stor kulturafton på Frends Arena, utan idrott och schlager!

20121105-100525.jpg

Kommentera