Tidig julpresent

torsdag, 1 november, 2012 av Camilla Thulin
Som Medietant kan det hända att jag får lite olika gåvor, vilket är både skoj och generöst från givaren. Ibland är det högt och ibland lågt.  Just idag fick jag en tidig julgåva från Deichmann – en stor global tysk skokedja – som i år har köpt Halle Berrys tjänster, som skodesignern!!!! Jag som trodde hon var skådespelerska. Hon är dessvärre inte heller känd för sin excellenta stil. Visst är hon sjukt snygg på diverse galor, men då är det professionella stylister som sköter kostymeringen. Däremot är hon känd för att vara en mycket fin och bra aktris.  Hur trött blir man inte på modeföretag som anlitar personer som är helt inkompetenta inom design och stil för att ”designa” en kollektion, mitt senaste typ exempel är Electrolux och den superba skidåkerskan C Kalla. Skumt resonemang. Ingen av dem har gedigen utbildning inom design och formgivning. Hursomhelst, så bestod presenten av några tokroliga saker i fina röda låddor. Fick lite julkänslor, trots att vi ej firar traditionell jul. Fram åkte en liten gullig julvepa i linne, så att de vita högklackade pepparkakorna och kaffekoppen med ben och röda skor skulle trivas. Synd att Anna Lisa Eriksson inte är med oss längre, för då hade hon fått dem som en reminder av sina flott dansanta ben och fötter. Kanske Majken i Nyköping ändå ska få dem, hon kan ju faktiskt ha kul med koppen och skratta lite med väninnorna medan de tuggar i sig de söta små pumpsen. Jag ska iallafall besöka Deichmann i jakten på 80-tals aktiga skor till mitt nya projekt, kanske det finns något där, det ser ut så på hemsidan iallafall. 20121101-215154.jpg

Kommentera