Värdelös doftgrej

tisdag, 21 november, 2017 av Karina Ericsson Wärn

Häromdagen kom en yngre kvinna fram till mig på tunnelbanan och tackade för bloggen. Sådant är mycket trevligt, när ni läsare ger er till känna. Och det är vi som tackar, för att ni läser och följer oss.

Nu över till en värdelös doftgrej. Som bekant är väldoft i alla dess olika format, från färskriven ingefära till dyra parfymdroppar, min passion. Föll därför pladask för doftarket från L.A Bruket ämnat för att sprida lite väldoft i garderoben. Slog till på doften Black Oak och hängde upp den i klädkammaren. Nu så här tre dygn senare, och minus 169 kronor, doftar det fortfarande absolut ingenting. Värdelös doftgrej helt enkelt.

Nu genom snön till ytterligare en dag med Kulturhuset Stadsteaterns ledningsgrupp.

Kommentera