Kvinnokamp

torsdag, 12 oktober, 2017 av Camilla Thulin

Ibland måste man ut och mingla, både kul och viktigt, möten med människor helt enkelt. Fortfarande är ju det personliga mötet oslagbart. I onsdags fick underbara konstnärinnan Bea Szenfeld ett stipendium av den generösa när maten Sven-harry på 100.000 kronor. Så glad jag är för denna fina kollegas skull. Nu kan hon utveckla sin konst och form, utan att ha panik. Igår var det en annan fantastisk kvinna, Gunilla Arhén, som firade 30 år med sin makalösa stiftelse Ruter Dam på anrika Grand Hotel. Innan Grand Hotel hann jag med ett litet mingel hos Victoria Skoglund, på hennes advokatbyrå i city. En afton med de mest i inflytelserika kvinnor i vårt avlånga land. De flesta har dessutom chefstränats av fru Arhén. Dessvärre går kvinnokampen bakåt i vårt land. De flesta av oss tror inte det, men så är det.

Bess makalösa pappersklänning.

Härligt att slippa den sedvanliga rappmusiken.

Kommentera