Tack och Hej!

fredag, 22 september, 2017 av Camilla Thulin

Då var den gigantiska tygmässan slut för denna säsong, nästa mässa blir i februari 2018. Många utställare börjar packa ihop redan vid tretiden, lite tidigt, eftersom mässan stänger halvsju. Jag förstår dem, för det är långa, intensiva dagar med många möten och dålig luft. Många av oss går faktiskt runt ändå in till stängningsdags, för man vet ju aldrig vad som kan dyka upp. Själva hittade vi några extremt bra varor på slutet, efter att ha sökt genom jerseyträsket noggrant. Det gäller att dyka in till nya leverantörer och säga hej, utställarna är ju faktiskt där för att sälja och göra affärer och de flesta är mycket trevliga och ganska roliga, så den diskreta sidan får man lämna hemma i Svedala, där den är mer uppskattad. Innan stängning ser mässhallarna ut som ett bombnedslag, alla snygga, välkomponerad montrar är som bortblåsta, kvar är skräp och fullpackade kartonger, som väntar på transport hem till sig.

Mina kära kollegor Thomas och Anders.

Kommentera