Première Vision

tisdag, 19 september, 2017 av Camilla Thulin

Och så var det dags igen med säsongens stora tygmässa i Paris, nära flygplatsen Charles du Gaulle. Flyget från Arlanda gick 6.10, mer behöver jag inte säga. Dock har vi haft en fullspäckad dag med besök hos våra leverantörer, som visat sina kollektioner för höst -18. Vi tycker nog att det ser lite väl ledset ut, urtvättat helt enkelt, inga rena färger. Men det blir det nog slut på imorgon då vi träffar våra absolut piggaste italienska tryckare med de mest underbara mönster och färger. Mässan kändes lite mer inbjudande detta år. Som gammal kund, blev vi bjudna på champagne i mässans viplounge, lite ovanligt att fransmännen är glada att vi från främmande land invaderar deras mässlokaler, därför vi ser framemot vad morgondagen har att bjuda på.

Kommentera