Tack och Hej!

fredag, 1 september, 2017 av Camilla Thulin

Länets landshövding, fina, smarta Chris Heister ska gå i pension och lämna över sitt ämbete till Tomas Bodström. Detta firade hon givetvis med en härlig mottagning hemma på det vackra Tessinska Palatset, granne med Stockholms Slott, Slottsbacken helt enkelt. Lamdshövdingen är känd för att vara engagerad och att det händer saker när hon stoppat näsan i blöt. Jag tycker ju att hon borde bli Moderaternas nya partiledare, men det ville hon inte. Det känns ju, som om de behöver en person med extrem erfarenhet. Chris har sedan flera år tillbaka burit våra plagg, vilket vi givetvis är mycket stolta över. Ibland har vi sytt till henne, men oftast har vi något på lagret, som passar. Hon har ju dessutom uppmuntrat sömnad och hantverk med olika små ”mässor” där även vi varit inbjudna och deltagit. Så därför kändes det fint att få komma och säga hej då, men vi ses nog snart, nya klänningar behövs ju alltid.

Chris, f.d. makes faster, 99 år med en underbar klänning från gamla NK i indiskt siden, sent 60-tal.

Kommentera