Frukost, lunch, middag

söndag, 13 augusti, 2017 av Camilla Thulin

Hela helgen har jag ägnat åt olika måltider. Igår lagade jag lördagsmiddag för den andra granntanten och hennes ljuva make. Idag har jag planerat och inhandlat det mesta till veckans måltider. Nu börjar nämligen vår införsäljning av vår – 18. Våra härliga kunder kommer till oss, vilket innebär både frukost, lunch och middagsmöten. Våra kunder flänger runt på inköp hos andra kollegor och hinner knappast äta något mellan besöken. Hos oss blir det hemlagat à la minute, vilket känns roligare än hämtmat. Vi vill ju bjuda på något personligt och speciellt för oss. Så imorgon bitti ringer klockan 06.00, då ska rödlök skivas och läggas i lite vatten, rhodeislandsåsen inspekteras, bestick och porslin packas, för vidare transport till ateljén. Förmiddagen ska spenderas på Hotel J vid Nacka Strand och Butikerna på Landet.


Kommentera