Turkeri Turkera

lördag, 17 juni, 2017 av Camilla Thulin

Dagens resa gick hem till Yalikavak, Bodrum, Turkiet. En soft resa i Turkish Airlines biffigaste plan, B777-300ER, som flygplansbesatt noterar jag alltid planets storlek och söker upp det i flygmagasinet. Det glädjer mig att många väljer Turkiet, det såg lite dystert ut förut. Här i Yali är det varmt och nästan tyst, tvättmaskinen surrar på. Hemma i huset är allt som vanligt, katter Stene och Stina är på plats. Tyvärr blev vår fina stora grå katt Mini mördad med råttgift av någon jävla idiot, vi sörjer fortfarande, trist att bli av med en kär vän bara så där, för att något pucko retar sig på katter. Här ska man vara glad att katter stryker runt, eftersom soptunnor kan vara överfyllda, vilket innebär ohyra, som råttor och annat. Katter är alltid på plats och sanerar fint.                                   Sist vi var här frös jag in en massa jordgubbar, som idag blev vackra i välkomst vinet, vitt med en massa is och frysta jordgubbar. Här konsumeras det mycket is, så jag gör nog 4 isblock om dagen. Härligt att vara här, fortsättning följer.

Kommentera