Kläder på jobbet

torsdag, 15 juni, 2017 av Camilla Thulin

S0C8240_GEORGIA_GREENSIPPA

När det gäller klädkoder och sommargarderoben så behöver man inte säga många ord innan debatten är igång. Mitt råd till alla när det gäller kläder på jobbet är att tänk själv: hur vill du att dina kollegor ska bemöta dig rent klädmässigt? Tänk på att jobbet inte är någon privat sfär, utan offentligt. Anpassa kläderna efter detta. Ska man ha sandaler, vårda dina fötter, inte en självklarhet för alla. Sitta för avklädd på kontoret är sisådär och är inte alltid det mest svala. På varmare breddgrader bär man ofta tunna vita heltäckande plagg. Själv bär jag gärna tunna kaftaner med lång ärm dagtid och på kvällen, till middag en klädd klänning utan ärm. Ett annat tips: försök ställa dig utanför din kropp och iaktta dig själv, ställ dig sedan frågan, är detta ok eller inte?

Kommentera

Lästips

Vintage i Paris

av Camilla Thulin lördag, 25 augusti, 2012

God Parisadress

av Camilla Thulin söndag, 8 juni, 2014

Liberty

av Camilla Thulin onsdag, 9 januari, 2013

Ut ur garderoben, del 2.

av Camilla Thulin fredag, 24 augusti, 2012

Sista dagarna!

av Camilla Thulin söndag, 21 juni, 2015

Fru Bloomer och byxan

av Camilla Thulin onsdag, 3 december, 2014

Ännu mer om smink

av Camilla Thulin söndag, 6 januari, 2013

Klänningen, del 2.

av Camilla Thulin söndag, 21 april, 2013

Trenchcoaten

av Camilla Thulin onsdag, 3 april, 2013

Promenera mera

av Camilla Thulin onsdag, 13 februari, 2013
Bläddra i arkivet