Kläder på jobbet

torsdag, 15 juni, 2017 av Camilla Thulin

S0C8240_GEORGIA_GREENSIPPA

När det gäller klädkoder och sommargarderoben så behöver man inte säga många ord innan debatten är igång. Mitt råd till alla när det gäller kläder på jobbet är att tänk själv: hur vill du att dina kollegor ska bemöta dig rent klädmässigt? Tänk på att jobbet inte är någon privat sfär, utan offentligt. Anpassa kläderna efter detta. Ska man ha sandaler, vårda dina fötter, inte en självklarhet för alla. Sitta för avklädd på kontoret är sisådär och är inte alltid det mest svala. På varmare breddgrader bär man ofta tunna vita heltäckande plagg. Själv bär jag gärna tunna kaftaner med lång ärm dagtid och på kvällen, till middag en klädd klänning utan ärm. Ett annat tips: försök ställa dig utanför din kropp och iaktta dig själv, ställ dig sedan frågan, är detta ok eller inte?

Kommentera

Lästips

Korven vs pastejen!

av Camilla Thulin onsdag, 2 juli, 2014

Beckmans modefrågor

av Camilla Thulin söndag, 2 februari, 2014

Bloomsbury

av Camilla Thulin söndag, 20 oktober, 2013

Fötterna

av Camilla Thulin onsdag, 7 maj, 2014

Wepler

av Camilla Thulin onsdag, 8 januari, 2014

Jan Hietala om män i lycra

av Camilla Thulin onsdag, 1 januari, 2014

Schiaparelli och Farida Khelfa

av Camilla Thulin onsdag, 24 september, 2014

Luvtröjan

av Camilla Thulin onsdag, 26 mars, 2014

Goda Bistroadresser i Paris

av Camilla Thulin söndag, 27 oktober, 2013

Med slimmad budget i Paris

av Camilla Thulin lördag, 25 augusti, 2012
Bläddra i arkivet