Kläder på jobbet

torsdag, 15 juni, 2017 av Camilla Thulin

S0C8240_GEORGIA_GREENSIPPA

När det gäller klädkoder och sommargarderoben så behöver man inte säga många ord innan debatten är igång. Mitt råd till alla när det gäller kläder på jobbet är att tänk själv: hur vill du att dina kollegor ska bemöta dig rent klädmässigt? Tänk på att jobbet inte är någon privat sfär, utan offentligt. Anpassa kläderna efter detta. Ska man ha sandaler, vårda dina fötter, inte en självklarhet för alla. Sitta för avklädd på kontoret är sisådär och är inte alltid det mest svala. På varmare breddgrader bär man ofta tunna vita heltäckande plagg. Själv bär jag gärna tunna kaftaner med lång ärm dagtid och på kvällen, till middag en klädd klänning utan ärm. Ett annat tips: försök ställa dig utanför din kropp och iaktta dig själv, ställ dig sedan frågan, är detta ok eller inte?

Kommentera

Lästips

Walter van Beirendonck

av Camilla Thulin onsdag, 10 september, 2014

Friterad blomkål

av Camilla Thulin söndag, 24 februari, 2013

Möt våren i Paris!

av Camilla Thulin onsdag, 27 mars, 2013

Herrfötter & händer

av Camilla Thulin söndag, 28 maj, 2017

Hår och herrar

av Camilla Thulin onsdag, 11 juni, 2014

Goda Parisadresser

av Camilla Thulin onsdag, 22 maj, 2013

Charvet

av Camilla Thulin onsdag, 17 april, 2013

Korsettens fasta grepp, del 2.

av Camilla Thulin onsdag, 8 maj, 2013

Hermès flotta pool

av Camilla Thulin söndag, 3 november, 2013

Boucheron

av Camilla Thulin lördag, 3 februari, 2018
Bläddra i arkivet