Kärrtorp

måndag, 12 juni, 2017 av Camilla Thulin

Jag gillar Kärrtorp, en numer uppvuxen och mycket lugn förort med låga hus, små fina villor och mycket natur. Utmed tunnelbanan ligger den gamla anrika Turteatern. Ett mycket trevligt och fint ställe, där man valt att bevara det klassiskt tidiga 60-talet med vackra träslag, marmor, mosaiker och beslag. Här repeteras Krusenstiernskagårdens sommarteater, detta år med Flaggan i Topp, som vi kostymerat. Idag levererade vi alla kostymer, hängde upp och kollade av. I slutet av veckan blir det regelrätta kostymrep med publik, alltid kul. En crazy komedi med ett lyckligt slut, med vacker scenografi, flott kostym, fin mask och peruk. Så har du vägarna förbi Kalmar i sommar, så unna dig och de dina några biljetter och få en oslagbart härlig afton i en historisk miljö.


Kommentera