Välkommen till Stil med Thulin

söndag, 11 september, 2016 av Camilla Thulin

Oss Granntanter fortsätter att vila, den kanske vaknar en dag, vad vet man …Jag har nu efter noga övervägande startat upp en ny blogg, som du kommer att finna här 12/9. Den heter Stil med Thulin. Jag kommer främst koncentrera mig på stil i alla möjliga former. Något jag pysslat med i mer eller mindre hela mitt liv. Dessutom får jag en massa frågor i ämnet, tänkte därför dela med mig av mina bästa tips och tankar. Och som vanligt får du inte glömma att det är mina privata åsikter och absolut ingen lag. Välkommen när andan fallet på och  hoppas du kan finna något läsvärt på www.stilmedthulin.se.

Email this to someoneShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentera

Lästips

Lite om hår.

av Camilla Thulin söndag, 12 maj, 2013

Fina skor

av Camilla Thulin onsdag, 27 november, 2013

Strykning

av Camilla Thulin onsdag, 28 maj, 2014

Dold pärla i Stockholm

av Camilla Thulin lördag, 13 juni, 2015

Sminkvarning

av Camilla Thulin onsdag, 10 december, 2014

Goda Bistroadresser i Paris

av Camilla Thulin söndag, 27 oktober, 2013

Hotel des Grandes Ecoles

av Camilla Thulin onsdag, 30 juli, 2014

Hårda klappar från oss

av Camilla Thulin lördag, 30 november, 2013

Sommarens bästa rosé

av Camilla Thulin söndag, 7 juli, 2013

Hubert de Givenchy

av Camilla Thulin söndag, 16 februari, 2014
Bläddra i arkivet