Grand Hotel, Borås

måndag, 10 februari, 2014 av Camilla Thulin

Det var nog 7 år sedan jag övernattade här, då med Mysan – vår turkhund och Eddie – vår gamla söta Boston. Fick ett utmärkt 90-tals rum. Kommer ihåg att hotellet var fyllt av en massa dansanta fyllkajjor. Checkade in snabbt, med den ytterst trevliga receptionisten Susanne. Hon hoppades att jag skulle tycka om mitt rum på våning 9. Jag gjorde det, trots att det inte är Dorsia. Ett fint litet rum med turkos sammet, som bas. Dun kuddar och dun täcke! Strykjärn och strykbräda! Ett fint litet badrum och fritt internet. Jag kan inte klaga på något, väldigt trivsamt. Ser framemot att de restrerande nätterna här. Susanne upplyste mig om att detta hotell gillar hundar, så Musse kanske får följa med premiär veckan. Ett hotell att rekommendera.

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera