Härliga Hund

söndag, 9 februari, 2014 av Camilla Thulin

Granntanterna träffade trevliga journalisten Anne Ralf och hennes sällskap, en ljuvlig blandis tik  och klassiska fotografen Kristian Pohl i Bruno Gallerian på Götgatan. Tidningen Härliga Hund var intresserad av hur hundar, jobb, åter jobb och resor i jobbet funkar. I våra fall funkar det utmärkt. Karinas Kim är så nätt att han flyger i kabinen till Paris var och varannan vecka., Den mer kompakta Musse får åka med SJ eller boa in sig hos Helena/ Helenas Hundhotell när jag är ute på mer komplicerade turer, som imorgon. Våra hundar hänger med på allt. Jag har absolut inget dåligt samvete att jag inte hänger i skogen, hundkurs, agility, eller annat skönt man kan göra med sin dogg. Musse får lära sig alla dessa saker i vardagslivet. Han sitter så fort jag säger sitt eller klickar med klicken. Han sitter tyst och fint på T-banan, trots trängsel och rusningstrafik. Han sitter lugnt och fint på Centralen när det är som mest folk, det bekommer inte honom alls. Men i en agility träning skulle han inte kunna något. Han kan annat, som passar hans liv. Det viktiga är hunden blir trygg i sitt liv och alla hundliv ser olika ut.

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera