Michael Jackson

söndag, 19 januari, 2014 av Camilla Thulin

Var hemma hos min mamma idag. Hämtade hem 3 gamla favorit skivor. Jag är ett äkta Michael Jackson fan, i synnerhet de tidiga varianterna. Johan sade något intressant: undra vad som hände, tänk så vacker han var på ”Off The Wall” – 79 och ”Thriller” – 82 (det småbörjar här) omslagen. På ”Bad” omslaget från – 87 hade processen mot den alldeles för tidiga bortgången börjat. Jag blir så beklämd när jag har dessa tre konvolut framför mig. Hur är det möjligt att en kliniker kan förstöra ett geni på detta fullständigt vedervärdiga vis. Självklart finns det tydliga och klara svar på detta, men de är svåra att acceptera! Svaren är givetvis: pengar och rasism. Två parametrar, som är vedervärdiga tillsammans.

image

image

image

Kommentera