Radions coolaste kvinna

torsdag, 16 januari, 2014 av Camilla Thulin

Min grannfru heter Katarina Gunnarsson och är skjutjärnsjournalist på Studio Ett. Hon vinner och får ständigt journalistiska priser, för sina fantastiska gärningar och rot. Vi har varit grannar länge. Denna vassa, vackra och smarta kvinna – en ulv i fårakläder – är den bästa av alla grannfruar. Förutom hennes extrema intellekt och kunskap är hon också väldigt snygg och har stil, sin egen stil. Idag har jag ju haft en kvinnodag på bloggen och nu toppas den av fru Gunnarssons underbara apparation. Idag iförd röd fuskpäls mössa, röd jacka och rosa byxor. Vid inflytt för 10 år sedan var hon klädd i benvitt, sedan blev det knallrosa och nu har hon erövrat färgen röd. Denna vuxna kvinna är en inspirationskälla.

image

image

Kommentera