Restaurang a la Bohemique

söndag, 5 januari, 2014 av Camilla Thulin

Äntligen har någon i Yali fattat att man ska ha krog i en apelsinlund. Påväg upp mot Sandima ligger det mest ultimata stället. En härlig familj, som genom en driftig son börjat med frukost/brunch och ska nu fortsätta med middagar till sommaren. Allt är helt rätt, klassikt handbroderade dukar på borden, spartanskt, en naturligt rå välkomnande stil och en snygg dukning. Vi kom mitt i ett stort syltkok. Passade på att köpa en burk syltade mandariner och syltad bergamott. Frun och chefskockan i huset visade mig runt, en helt underbar kvinna, med en värme som en sol. Köket var rent och snyggt. Allt var helt enkelt toppen. Hit ska vi återvända så fort vi kan. Jag är dessutom så nyfiken på Madames mat, tror att den är bäst!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera