Pasta med sardeller

onsdag, 1 januari, 2014 av Karina Ericsson Wärn

På förekommen anledning tar vi det lite lugnt i afton. Jag lagar pasta med sardeller. Fräser 3 finhackade vitlöksklyftor i massor av olivolja. Lägger i vitlöken i kall panna/olja. Vitlöken får ej bli brynt. I med små torkade röda chilis och små tomater. Fräs. Sockra, salta, peppra. Häll över någon matsked vitvinsvinäger. Låt puttra. I med sardeller och kapris. Puttra. Smaka av. Koka pasta NÄSTAN klar. Ta undan en knapp dl av kokvattnet. Låt pastan rinna av. Låt den sedan puttra klart i pannan med sardellerna och tomaterna. Späd VID BEHOV med pastavattnet du sparat. Servera!

20140101-183925.jpg

20140101-183937.jpg

20140101-183942.jpg

20140101-193859.jpg

Kommentera