Klara K-dagen

onsdag, 4 december, 2013 av Camilla Thulin

Anna och Suzanne, som driver nätverket Klara K firade 3 års jubileum på Rival. 500 sköna kvinnor var samlade, för att lyssna på ett antal intressant kvinnor tala. I egenskap av årets Klara K förebild hade jag till uppgift att tala lite om stil och kropp i 30 minuter. Som vanligt med Klara K tanterna var det mycket välorganiserat och trevligt. Det enda jag kan klaga på är att Anna och Suzanne har lite för korta kjolar, vi skojar alltid om det. Själv bar jag vår klänning Annie, som levereras ut i nästa vecka till de kunder som köpt den. Kvaliteten är 96% bomull och 4% lycra. Min klänning har givetvis lite kortare ärmar än butiksklänningen, eftersom våra kunder inte tycker om att visa sina fina armar, allt för kunden.

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera