Salome och Stemme

onsdag, 27 november, 2013 av Camilla Thulin

På lördag är det flott premiär på Stockholms Operan, var och hämtade mina biljetter idag. Ser verkligen framemot att se flotta fru Stemme gestalta Salome. Nina har sytt några riktigt fina klänningar hos oss, bl.a den stora ikatklänningen hon bar då hon delade ut det första Birgit Nilsson priset till Placido Domingo. Jag har en själv, knallgrön och cerise, som jag bar på Nobel -09. Väl i biljettkassan passade jag på att köpa två biljetter till Andréa Chénier med min favorit tenor José Cura som André Chénier. Han blev min favorit 2001, då han sjöng Alfred i La Traviata – den filmade varianten i realtid på de exakta platserna. Som alla vet är jag besatt av Kameliadamen och liknande historier. Ska avsluta den andra Granntantens bok ”Grandes Horizontales” i jul. Jag är ju en riktig operabög, om sanningen ska fram. Kanske inte riktig, för jag är inte så kunnig som de. Däremot jobbar jag med en stor opera då och då, har då nöjet att gå in i den musikaliska världen totalt.

image

image

image

image

image

image

Kommentera