Musse och leklådan

lördag, 23 november, 2013 av Camilla Thulin

Idag har vi fyllt på leklådan. Musse gillar ju att bita på saker och ting. Vid 9 månader började han ge sig på skor och träben, inte så kul, trots att han hade alla goda ben som fanns. Frågade Sofo Pet’s Tobbe om han hade något tips, vilket han hade. Jag fick en kurs. Så här gör man för att lära en hund att inte bita på fel saker. Skaffa en plastlåda av något slag, fyll den med diverse leksaker: tuggben, de långa vita – hunden gillar att tugga på gammal hud, några pälsiga leksaker, som är som djurslamsor – döda skak reflex, tuggknut i rep, pip saker. Alla saker ska alltid samlas ihop och ligga där. Ibland måste man fylla på och lära sig vad hunden tycker är kul. Efter ett tag fattar den att det är till lådan man går för att hämta något att bita på. Jag tror att det funkar. Musse fattar att i lådan ligger det kul saker att rusa runt med.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera