Inspirationsdag

lördag, 23 november, 2013 av Camilla Thulin

Förutom lite tvättstugeri har jag Flashdansat mig. Hämtat lite inspiration från trend butikerna på Slöddermalm, vilka alla har en oåterkallelig 80-tals känsla, vilket passar mig fint just nu. Personligen har jag alltid tyckt 80-talet varit relativt fult, förutom Mügler, Montana, Gigli och Alaïa. Dagens unga människor tycker ju att det är coolt,  utan att ens sett det som var riktigt bra – har några riktiga klassiker i min samling. På min lilla sejour, fick jag många intressanta idéer, i synnerhet nere i den roliga secondhanden Beyond Retro på Åsögatan. Vi ska göra en modern show med 80-tals influenser, med andra ord helt rätt i den lilla svenska trendvärlden, vilket känns kul.

image

image

image

image

image

image

Kommentera