Kapp Ahl i Spegelsalen på Grand

tisdag, 5 november, 2013 av Camilla Thulin

Kanske en något annorlunda kombination. Nästa stopp för gårdagens afton var stor flott visning à la Tantsnusk bok – The Fifty Shades of Grey by Kapp Ahl. Eftersom jag ej läser den typen av litteratur, så hade jag ingen aning om vad som komma skulle. Bindefeld AB hade arrangerat en otroligt flott visning i bästa Pariserstil. Grand var inpackad i en svart gång med röda rosor. Spegelsalen var spektakulärt upplyst, vackra små guldstolar i gammal Dioranda. Vi hade det stora nöjet att sitta frontrow som det heter på modespråk. Själva visningen var galant, snygga brudar med form, vackra hår, underbara hattar och coiffer av Malinda Damgaard och fin styling. Plaggen som visade var Kapp Ahls underklädskollektion, som är ett samarbete med ”Tantsnusk” författarinnan, El James som blivit så extremt rik på sina böcker och förhoppningsvis ännu rikare tackvare detta. Tyvärr var inte plaggen märkvärdiga, alla trosor gled upp i röven, det såg mer obekvämt ut än porrigt. Sophia Loren i sin glansdagar, skulle aldrig accepterat en sådan passform. Dessvärre kommer jag inte att shoppa några underkläder på Kapp Ahl, jag fortsätter att vara kund hos konkurrenten Lindex. På slutet kom en flott discosångare, som jag ej kan namnet på och playbackade en fin sång, snyggt och prydligt. Det var en mycket generös och elegant afton i äkta Micke Bindefeld stil – han med kollegor är de särklass bästa eventmakarna i detta land. Jag bockar och bugar för en jättetrevlig afton.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera