Grattis till oss!

onsdag, 16 oktober, 2013 av Oss Granntanter Emellan
Oss Granntanter Emellan fyller ett år! Det är knappt vi fattar det själva. Vi lanserade nätmagasinet på Bokmässan i Göteborg, hösten 2012. Det är nu exakt ett år sedan. Stort grattis till oss! Och varsågoda alla läsare, här kommer en tårta att mumsa på.

Vi hade länge pratat om att göra något tillsammans. Det vill säga något MER än att hänga i varandras kök med ett glas vin till hands, hundar i knäet och något ätbart puttrandes på spisen. När idén om ett nätmagasin föddes, så satte vi igång. Och här är vi. Full fart som vanligt. Eftersom vi gör allt själva kan vi skriva precis vad vi tycker. Vi har ingen sipp orolig ägare som måste ta hänsyn till annonsörer eller annat. Och nog har vi tyckt till, om allt från fejk i modevärlden till …. ja, osunda kulturer på privatskolor och gubbdominans i näringslivet.

Under det här året har vi inte bara publicerat tusentals blogginlägg och massor av artiklar, vi har också rest tillsammans på bok- och pratturné. Vi har varit på turné i Skåne och i Småland. Vi har gästat Örebro Slott och Uppsala Universitet. Vi har varit i Moskva, och en hel del andra ställen. Vi har också nyss varit i Paris tillsammans med ett gäng läsare. Vad vi gjorde kan ni se på våra bloggar. Och om några dagar checkar vi in på Yxtaholms Slott med er läsare. Ni som bokat Slottshelgen, kommer alla få en välfylld födelsedagspåse från oss, med allt från smink från Dior, till vin och annat nödvändigt (ta med stor väska).

Vi kommer förstås göra fler resor med er läsare. Våren 2014 funderar vi på en Polenresa. Vore inte det intressant?!

Vi vill tacka er alla så otroligt mycket för att ni läser oss. Ni är många! Vi kunde aldrig tro att ett tantmagasin skulle göra sådan succé. Och stort tack alla ni som skriver och skrivit till oss. Nu bjuder vi på en liten bildkavalkad från året som gott.

 

Kommentera

Lästips

Esther Williams

av Oss Granntanter Emellan torsdag, 6 juni, 2013

Handkräm på!

av Oss Granntanter Emellan lördag, 10 oktober, 2015

PARIS fullbokat

av Oss Granntanter Emellan torsdag, 29 maj, 2014

Dölj med concealer

av Oss Granntanter Emellan onsdag, 15 juli, 2015

Ut ur garderoben, del 2.

av Oss Granntanter Emellan fredag, 24 augusti, 2012

Massera mera

av Oss Granntanter Emellan onsdag, 24 april, 2013

Vi ses i Krakow!

av Oss Granntanter Emellan söndag, 12 januari, 2014

Kostymskolan, del två.

av Oss Granntanter Emellan söndag, 1 september, 2013

Pär Engsheden

av Oss Granntanter Emellan söndag, 5 januari, 2014

Läsarbrev om ny stil

av Oss Granntanter Emellan söndag, 18 oktober, 2015
Bläddra i arkivet