Bra möten

onsdag, 16 oktober, 2013 av Camilla Thulin

Möte ett gick finemang. Satt i UR:s vita kreativa rum, som arkitekterna White hade designat. Spännade hur en välrenommerad arkitektbyrå fantiserar om kreativitet. Jag blir rädd i vita, sterila, täta och plastiga sjukhusmiljöer, såtillvida man inte befinner sig på sjukhuset. Min kreativitet blommar utomhus, när det är fritt ovanför skallen. Tackolov var mina mötestanter raka motsatsen, sköna, blommiga och snälla. På Bonniers säljdrag malde jag på för säljkåren om den nya boken. Den handlar egentligen om hur man klär sig som en traditionell kvinna istället för flicktant eller herrdam. Många mycket trevliga roliga människor. Jag gillar säljare, för de är alltid påG. Min trevliga, snygga redaktör Eva Kruk mötte mig vid dörren. Nästa möte inträder snart,  lugnet före stormen.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera