Tillbaka vid spisen

onsdag, 2 oktober, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Paris modevecka är slut! Min rapport till Svenska Moderådet har gått iväg, liksom alla mina bilder. Någon tid för paus finns dock inte. Blir involverad i ett nytt projekt från första januari, och har idag på begöran skickat långa det-här-måste -vi-göra-listor till min nya chef. Det är också dags att skriva vidare på min kommande modebok. Manus skall lämnas 7 januari 2014. Fast just nu kopplar jag av, vid spisen. Det blir en enkel kycklinggryta. Maken har ju matat mig med godsaker hela veckan, från hummer till Haddock. Det senare är saltad rökt kolja. Mycket gott. Serverades igår med stuvad spenat.

Nu är det min tur. Steker morot och gul lök. Tar undan. Bryner kycklingbitar, saltar och pepprar. På med chili och hela smålökar. På med vitvinsvinäger. Låt puttra. I med krossade tomater. Ooops! Här höll det på att gå galet. Burktomaterna var färdigkryddade med basilika. Det går bort. Smakar äckel. Rena råvaror måste det vara. Tog ett paket passerade tomater istället. Nu får allt puttra tills det är klart. Smaka av. Servera med ris..20131002-161448.jpg20131002-161452.jpg20131002-161457.jpg

20131002-161509.jpg

20131002-161513.jpg

20131002-162939.jpg

20131002-162943.jpg

Kommentera