Kjollängder

tisdag, 1 oktober, 2013 av Camilla Thulin

Som ni alla vet vid det här laget är jag så intresserad och nyfiken på varför vi svenskor väljer så skumma kjollängder både i förhållande till modet och kroppskonstitutionen. Såg Körslaget, ett lysande exempel häromdagen på TV4. Tycker det är roligt med körer och nu var jag lite extrs nyfiken eftersom mina kamrater Rickard Söderberg och Wille Crafoord ledde varsin trevlig kör. Det som slog mig var att man valt att exponera alls sköna kvinnor på ett extremt fult sätt, männen såg definitivt bättre ut. Jag kunde konstatera att kjollängderna var så gott som muttkorta, särskilt då det gjordes koreograferade rörelser. Jag undrar så vem det är som tänkt till här, uppenbarligen någon med fel på både, ögon, smak och omdöme. Alla dessa flotts naturliga kvinnor, tänk hur snygga de skulle kunns vara! Mutt kort är snyggt på tonåringar och tanter med en speciell smak, som kan kombinera strumpor och skor på ett skönt sätt. Avgör själva.

image

image

image

image

image

image

Kommentera