Stil med Sossetanter

onsdag, 25 september, 2013 av Camilla Thulin

Ikväll var jag inbjuden till Sossarnas högkvarter på Riddarhustorget. Det var Riksdagskvinnorna som hade egen kväll med mig som evenemang. En härlig grupp med tanter från 30 år och uppåt. Det är roligt med politiker, isynnerhet då de inser att det är viktigt att se ut. En kvinna berättade att Sverige Demokraterna fått högst stilpoäng i någon tidning. Det måste varit en amatör som recsencerat. Många frågor och svar. Lokaliteten är fin, ett runt hus, med svängda gångar. En hel del gammal interiör var sparad, som målade 1600-tals takbjälkar och guldiga empire överstycken. Efter de genuint trevliga sossetanterna träffade jag Miss Mary på en bit mat. Kanske vi inleder ett nytt litet samarbete. Det vore väldigt kul om det kunde fungera.Om alla vill så kommer det att gå finemmag, vi har ju gjort det förut.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera