Bestulen

måndag, 23 september, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Denna dag har varit kryddad med vardagsbestyr. Upp tidigt då EDF skulle komma (tidigt) och läsa av elmätaren. Naturligtvis kom de sent. Medan maken handlade och fixade lunch gjorde jag en utflykt till tvättomaten. Medan toppar, handdukar och annat virvlade omkring i torktumlaren stack jag hem fyra minuter, det skulle jag inte ha gjort. När jag kom tillbaka var makens kalsonger stulna. Någon hade helt enkelt öppnat torktumlaren och plockat ut endast detta. Nåja, det var väl en person i behov. Och kalsongerna var ju rena. Detta är faktiskt första gången jag blir av med något här i Paris. Fast det blev jag ju inte! De var ju makens. Imorgon börjar en hektisk modevecka, väldigt glad att ingen snodde mina Camilla Thulin-toppar som jag skall bo i hela veckan lång, från svart till plommon. Och tack alla ni som bidraget med förslag på titel till min nästkommande bok som skall ges ut av Förlaget Atlantis. Strålande förslag. Ni är fantastiska, vilken respons!

IMG_2621

 

Kommentera