Mot Porte de Vanves

lördag, 21 september, 2013 av Camilla Thulin

Med buss 68 tog vi oss till den underbara loppisen vid Porte de Vanves. Ett helt fantastiskt ställe, som breder ut sig över ett större område. Alla handlare är seriösa, så det råder en avslappnad stämning. Allt möjligt folk går runt och tittar, betraktar och undersöker föremålen. Det går att fynda och givetvis pruta. Jag hittade en guldsols spegel och ett par serverings bestick med rådjursklövar. För mig var båda sakerna fynd, eftersom jag sökt dem länge, dessutom lyckades jag pruta. För mig som gillar gammalt blev ha begäret stort, men nu är det så att vi får inte plats med mer saker varken hemma eller i Bodrum, så det är bara att stilla sig. Jag tror att flera av oss tanter fyndade både det ena och det andra och Lars O hittade ett utomhusstaffli till ett vettigt pris. Hit ska jag åka nästa lördag då jag är i Paris. Ett verkligen roligt tips till er som vill uppleva lite folkliv och se snygga föremål.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera