Avslutnings lunch i Chinatown

lördag, 21 september, 2013 av Camilla Thulin

Allt roligt har ju nästan alltid ett slut. Vår sköna granntantsresa fick ett mycket trevligt slut med en lång lunch i Chinatown. Den ena rätten efter den andra radades upp på rull skivan. Många skratt och roliga samtal. Granntanten Karina och jag hoppas verkligen att vi alla ska nätverka och hålla kontakt med varandra. Det är inte alla dagar en grupp kvinnor, helt okända för varandra möts och börjar prata på en gång. Receptet måste vara att vi alla samlats kring samma intresse, nämligen granntants snack – högt och lågt i en sann röra. Tips och varningar, vardag och fest, idiotier och härligheter. Och vi alla är ju granntanter, några av oss på riktigt och andra själsligt. Så tack alla underbara granntants läsare, som hade lust att hänga med oss i några dagar. Det känns som om det inte var första gången. På återhörande helt enkelt.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera