Mässa och Kinesen

onsdag, 18 september, 2013 av Camilla Thulin

Som vanligt var mässan mycket givande. Anders och jag gillar att vara tidiga och riktigt plöja gångar och montrar. Idag besöktes 4 leverantörer vi redan har och kommer att fortsätta med. Resten av tiden bekantade vi oss med nya agenter, vilket var mycket lyckosamt. Det är fantastiskt roligt att hitta nytt och upptäcka att vi kan köpa, eftersom vi oftast hamnar över 300 meter per färg och mönster. Då har man plötsligt tillträde till fler leverantörer.Innan middagen i Belleville slank vi in på Aux Folies och tog un bière. Kvällens måltid intogs tillsammans med Granntanten med förtjusande make hos favorit kinesen Pacifique. Jag äter alltid olika dumplings och nems – så gott. Vi planerade lite inför torsdagens härliga välkomstmiddag med våra granntanter, vilket ska bli så kul. Dessutom kommer vi att få jätte god middag hos Le Racine.
Nu blir det en tidig kväll, för tuppen kommer att gapa i ottan.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera