Paris frukost

måndag, 16 september, 2013 av Camilla Thulin

Sitter och huttrar lite på mitt hotellrum och dricker gott svart kaffe. Hösten har kommit till Paris. Kanske jag måste köpa mig ett par strumpor,  men nej, det känns helt fel. Försöker följa min kära gamla väninna Susanne Ljungs melodi, att aldrig ha strumpor. Har frågat fru Ljung hur hon gör på vintern – åker taxi kort och gott. Denna dag ska Anders och jag omvärldsorientera oss på modefronten. Först blir det ett besök på Printemps, sedan Uniqlo, M&S, metro över till vänstra stranden för att fortsätta plöja Prada och Bon Marché. Under dagen kommer vi att fiska upp fru Holtblad, för lunch. Bästa restaurangboken är nedpackad.Jag hoppas slippa frysa, men vi pinnar ju på, för att hålla ångan uppe.

image

image

image

image

image

Kommentera