Amadeus

fredag, 6 september, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Ikväll är det premiär på Amadeus på Dramaten. Grannfarbrorn Johan står på scenen, och granntanten Camilla skall förstås sitta i salongen. Eftersom hundar vare sig får sitta på Dramatens parkett eller balkong, så kommer Musse hit (som jag ju kallar för Mustafa, annars tror Kim att jag säger husse och får glädjefnatt). Skall försöka övertala granntanten att låta Musse sova över, annars vet jag hur det blir, miss i nassen kommer granntanten och farbrorn ringa på här för att hämta sin glada guldklimp, och sedan blir de kvar här i soffan uppspelta och yra. Nä, nu skall jag borsta tänderna och gå med Kim till granntantens ateljé för att hämta en klänning som enligt min ajfån heter Piskad Samsara. Så kan det bli när autostavningarna slår till. Egentligen heter klänningen något annat.

Kommentera