Tantsalong och Polen

söndag, 1 september, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Camilla och jag sitter på var sin kammare och skriver på nya böcker. Vi gör allt möjligt för att distrahera oss. Tvättar till exempel. Här hemma har strykbrädan åkt fram också. Och så mejlar vi friskt till varandra om olika idéer. Så håll i er, vi skall starta Tantsalong! Mer info kommer efter att vi varit med er läsare i Paris och på Yxtaholms Slott. Tantsalongen kommer bli hur kul som helst. Vi skall också resa till Polen tillsammans med er, det lutar åt maj. Jaha, vad mer kan man distrahera sig med, för att undvika att skriva tjugotvåtusen tecken om byxor. Borde kanske frosta av frysen? Nä, det tar för lång tid. men jag kan ju skura badkaret. Nej nu vet jag, jag måste ringa väninnan Charlotte Birnbaum. Hon skall ju porträtteras i mitt absoluta favoritmagasin: The Gentlewoman. Septembernumret har jag för mig det skulle bli …det borde väl komma ut idag, eller imorgon? Skurar badkaret först, sedan ringer jag.

 

Kommentera