Denizkizi – sjöjungfrun

måndag, 22 juli, 2013 av Camilla Thulin

På vår väninna Aslis inrådan åkte vi til restaurant Denizkizi utmed strandkanten mot Geriç i Johans jakt efter babysquid. Enligt henne är de den enda krogen som har färsk sådan. Johan och Staffan var mycket nöjda med sin grillade babysquid och jag med min fried, tror att bläckfisken var pinfärsk. Man får inte glömma att det råder fiskeförbud i storskalighet här från maj till september. En fågel kvittrade att de mesta av fisken på krogen är djupfryst. Man köper 100-tals kilon under fisk säsongen och djupfryser. Diskarna visar lite färsk fisk och det som serveras är fryst fisk. Kanske är det en skröna, vem vet? Egentligen, vad spelar det för roll om det smakar bra och har man tur är alla bakterier sönderfrusna.

image

Öl

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera