Sezen Aksu

torsdag, 18 juli, 2013 av Camilla Thulin

Hur kan det bli så tokigt! En av Turkietiets fixstjärnor, sångerskan Sezen Aksu har låtit plastikkirurgerna gå bärsärkagång gång i sitt en gång så vackra ansikte. Jag är nyfiken på hur en kvinna född -54, alltså 59 år och dessutom hyper begåvad sångerska väljer att gestalta sig själv som en liten flicka? Blev så förundrad då jag såg hennes senaste affisch, inför ett uppträdande i Bodrum i augusti. Gå in på Youtube och lyssna på henne, hon låter helt fantastisk. Arma kvinnor, hur
ska det gå när man inte får åldras med värdighet? Vi måste vägra låta oss gestaltas som förvuxna småflickor med babianläppar värdiga en flott porraktris, som tjänar en stor hacka på sina onaturligt uppsvällda läppar.

image

image

image

image

image

Dessvärre går det inte att se att det är samma person på dessa bilder. Blondinen är från -13 och de andra bilderna från 70-talet.

Kommentera