Parisarbete

lördag, 11 maj, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Som frilansande skribent och författare med mode och Paris som specialitet, finns det alltid något att göra. Det går inte en dag utan att jag sitter vid tangenterna, helgdagar inget undantag. Nästa vecka tar mig jobbet till Chanel på ett specialuppdrag. Har ägnat de senaste dagarna åt att friska upp Chanel-kunskaperna. Vid sidan om detta arbetar jag samtidigt på en text om ett för alla bekant multiföretag och detta med hållbarhet – en tillsynes omöjlig ekvation. Just idag fördjupar jag mig också i en annan mosägelse: industri/hantverk. Läser föreläsnings”paper” från konferenser (gäsp, gäsp) och önskar att jag kunde italienska….för den italienska boken ”Futuro artigiano” tror jag ruvar på precis vad jag söker. Så länge ett arbete är ett ”work-in-progress” är det diskretion som gäller. Aldrig avslöja vare sig uppdrag eller uppdragsgivare – förrän slutresultatet är publicerat och publikt. Sålunda avslöjar jag inte varifrån de två nedersta bilderna kommer …

 

 

 

Kommentera