Modevisning

söndag, 21 april, 2013 av Camilla Thulin

Var med fru Klingberg ute på Taxinge Slott där Dags i Järna hade sin årliga modevisning. Ulrika och Lotta – butikstanterna är som vanligt lika charmanta. 258 tanter från byggden var samlade för att äta hemgjord, ekologisk kakbuffé, dricka kaffe och somliga mousserande. Söta Marita som har Mingla på Lidingö och även jobbar för turkosa fru Klingberg var på plats, idag i egenskap av modell. Hennes make Leffe var tillkallad som hundvakt, då jag skulle tala för tanterna. Lära dem att alla är ok och att smal och snygg inte är samma sak, eller att gammal och ful är samma sak, vi vet ju alla att det kan vara tvärtom. Det gäller även smal och snygg och rund och ful inge stämmer för fem öre. Dessvärre är det väldigt få personer med den insikten. Vi kvinnor är itutade att ung och smal är prylen, vilket är rena vansinnet.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera