Årets Granntant 2013

lördag, 16 februari, 2013 av Karina Ericsson Wärn
bild

Vi har under året efterlyst nomineringar till Årets Granntant. Årets Granntant kan vara en kvinna som sagt ifrån, hjälp till, höjt rösten eller bara påpekat något som vi alla bör känna till lite bättre. Det kan också vara en kvinna som enbart genom sin blotta uppenbarelse ger inspiration, eller som glömts bort och bör lyftas fram. Vi har fått mängder av bra och intressanta förslag, stort tack för hjälpen!

Vi har nu utsett en Årets Granntant 2013. Hon heter Ewa-Lena Spåre och finns i Örebro.Vi hade den äran att ha Ewa-Lena med som gäst på vår läsarresa till Yxtaholms slott. Då passade vi på att gratta och fira Ewa-Lena. I gåva fick hon rosévin från René Barbier i en box designad av granntanten Camilla.

Så här löd nomineringen: Ewa-Lena är en fantastisk kvinna som inspirerar andra till att bejaka sin personlighet och kvinnlighet. Hon är också bra på att bygga nätverk mellan kvinnor. Att hon dessutom ser ut som en granntant gör inte saken sämre!

Grattis säger vi till Ewa-Lena och alla kvinnor runtom henne!

Granntanterna/
Karina & Camilla

Kommentera

Lästips

God Parisadress

av Karina Ericsson Wärn söndag, 8 juni, 2014

Om det här med vikt

av Karina Ericsson Wärn söndag, 7 oktober, 2012

Vaginal massage

av Karina Ericsson Wärn söndag, 23 februari, 2014

Filodegslasagne

av Karina Ericsson Wärn söndag, 3 mars, 2013

Cocktailparty

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 12 december, 2012

En varuhusdoldis

av Karina Ericsson Wärn måndag, 20 augusti, 2012

Vi ses i Krakow!

av Karina Ericsson Wärn söndag, 12 januari, 2014

Enkla nöjen

av Karina Ericsson Wärn torsdag, 29 augusti, 2013

Vintage fashion

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 8 april, 2015

Liberty

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 9 januari, 2013
Bläddra i arkivet