Helstekt kyckling

onsdag, 19 december, 2012 av Camilla Thulin

Ikväll blev det enkel middag helstekt kyckling och gurksallad. Här finns alltid de bästa råvarorna. Vi har rosmarin på tomten, potatis och lök från trakten, små tomater från Antalya, mer söderut. Turkiet har 3 årstider samtidigt, därför finns det alltid topp grönsaker året runt. Här kan man alltid laga super enkel mat och njuta av riktiga smaker som fått mogna ifred. Jag är ingen vän av den svenska potatisen, men här äter jag potatis jämnt. Den är gul och smörig, passar till allt. Varför har inte vi så god potatis? Kanske jag köpt fel. Ibland köper jag mandel eller sparris potatis och då kostar det multum, men gott är det. Min devis är ju, ingen dag utan god mat.

20121220-004130.jpg

20121220-004457.jpg

20121220-004521.jpg

20121220-004538.jpg

20121220-004554.jpg

Email this to someoneShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentera