Nu blir det reklam!

måndag, 17 december, 2012 av Camilla Thulin

Vi granntanter jobbar i stort sett jämt. Vi åtar oss alla möjliga uppdrag, pratar i olika forum, och rycker in där en byst behöver lyftas upp, eller som i Karinas fall, knattrar på tangenterna när en seriös modedesigner skall skildras rätt.

Nu skall jag ut på böljan den blå tillsammans med min gamla vapendragare Jean-Pierre Barda från Army of Lovers (snart dags för honom att äntra scenen igen!). Resan arrangeras av Expressen och dess bilaga Sköna Söndag, och själva upplägget handlar om att bli modell för en dag. Kanske när du en dröm om att få lite hjälp med stilen, samt visa upp ditt nya jag på catwalken? Nu har Du möjligheten! Läs mer här nedan, och kika gärna in här om du vill veta ännu mer om resan/hotell/kostnad och så vidare. Det vore roligt att träffas!

Ta chansen och bli modell för en dag på Sköna Söndags läsarkryssning.

Kanske blir just du utvald för att vara mannekäng på modeshowen – och bli stylad av Camilla Thulin och Jean-Pierre Barda samt får gå mannekängkurs hos Catwalk Studio.

SÅ HÄR GÅR DET TILL/GÖR SÅ HÄR: Söndag väljer tillsammans med granntanten Camilla, Maud och Marika från Catwalk Studio ut fem läsare som under vår läsarkryssning kommer att få vara modell för en dag och gå som mannekäng i modeshowen ombord. En mannekängkurs kommer att hållas i Stockholm den 9/3 el 10/3. De utvalda kontaktas av våra experter för en konsultation i god tid innan dess.

De fem kvinnorna som blir utvalda som modeller kommer att få bo på Hotel Hansson ( www.hotelhansson.se ) natten mellan lördag och söndag 9-10/3 utan kostnad.

Du presenteras ombord på Silja Galaxy på kvällen den 10 mars tillsammans med de andra som blivit utvalda. Ombord kommer du att stylas i fina kläder och sminkas. Du blir fotograferad av en fotograf från Expressen och får gå en modevisning tillsammans med de övriga. Skriv kort om varför just du vill vara med. Ange din vikt, längd och skostorlek. Det spelar ingen roll om du är kort, lång, kraftig eller smal. Skicka med en bild på dig själv i helfigur. Ingen tidigare erfarenhet krävs. Glöm inte att tala om din adress och telefonnummer där vi kan nå dig.

Mejla: sondagskryssning@expressen.se senast den 31/1 2013 om du vill vara med och tävla om att bli modell för en dag. Observera att du bekostar resan till Stockholm själv samt måltiderna ombord. Vi står dock för övriga kostnader på kryssningen för de som blir utvalda.

Kommentera

Lästips

Underbara spetsar

av Camilla Thulin fredag, 27 oktober, 2017

Marinerad sill

av Camilla Thulin lördag, 16 december, 2017

Ansiktstvätt

av Camilla Thulin onsdag, 21 november, 2012

Fötterna

av Camilla Thulin onsdag, 7 maj, 2014

Hitta i väskan

av Camilla Thulin torsdag, 23 augusti, 2012

Stiltips till karlarna

av Camilla Thulin tisdag, 2 oktober, 2012

Lika låg lön?

av Camilla Thulin söndag, 13 januari, 2013

Läsarfråga om strumpor

av Camilla Thulin söndag, 20 augusti, 2017

Mjuk och len kropp

av Camilla Thulin söndag, 24 november, 2013
Bläddra i arkivet