Hitta i väskan

torsdag, 23 augusti, 2012 av Karina Ericsson Wärn

Väska från Antik Batik.

Jag tror de flesta kan hålla med om att det är stor skillnad på en soppåse och en handväska. Trots det behandlar många sin väska som om den vore en plats för avfall och fyller den med skräp. Finns det någon insida som räknas så är det väskans. Behandla den med respekt. Låt insidan vara lika betydelsefull som utsidan – väskans alltså!

Tyvärr är många väskor lika väldesignade på insidan som en plastpåse. De saknar ordentligt med fack. Alla väskor bör innehålla åtminstone ett fack som går att stänga ordentligt, så att plånboken kan förvaras säkert. Håll ordning i väskan genom att sortera upp dess innehåll i små nylonnecessärer i olika färger, nätpåsar eller plastfickor. Unna dig en snygg liten sminknecessär som innehåller dagens nödvändigheter för läppar, kinder och näsa. Skaffa dig en snygg penna och anteckningsbok. Släng gnagda blyertspennor, trasiga anteckningsblock, gamla kvitton, tamponger som mist cellofanet och egna visitkort som fått hundöron.

Kommentera

Lästips

Barda om hår: 3

av Karina Ericsson Wärn söndag, 20 april, 2014

Dags för ett lyft?

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 7 november, 2012

Hermès – från stilbildare till stilikon

av Karina Ericsson Wärn lördag, 1 december, 2018

Potatis och mynta

av Karina Ericsson Wärn söndag, 30 juni, 2013

Azzedine Alaïa

av Karina Ericsson Wärn måndag, 20 november, 2017

För oss skofetischister

av Karina Ericsson Wärn måndag, 20 augusti, 2012

Forma håret

av Karina Ericsson Wärn fredag, 11 augusti, 2017

Lite om vintage

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 16 juli, 2014

Kostymskolan, sista delen.

av Karina Ericsson Wärn söndag, 29 september, 2013

Torr hy?

av Karina Ericsson Wärn fredag, 1 december, 2017
Bläddra i arkivet