Hitta i väskan

torsdag, 23 augusti, 2012 av Karina Ericsson Wärn

Väska från Antik Batik.

Jag tror de flesta kan hålla med om att det är stor skillnad på en soppåse och en handväska. Trots det behandlar många sin väska som om den vore en plats för avfall och fyller den med skräp. Finns det någon insida som räknas så är det väskans. Behandla den med respekt. Låt insidan vara lika betydelsefull som utsidan – väskans alltså!

Tyvärr är många väskor lika väldesignade på insidan som en plastpåse. De saknar ordentligt med fack. Alla väskor bör innehålla åtminstone ett fack som går att stänga ordentligt, så att plånboken kan förvaras säkert. Håll ordning i väskan genom att sortera upp dess innehåll i små nylonnecessärer i olika färger, nätpåsar eller plastfickor. Unna dig en snygg liten sminknecessär som innehåller dagens nödvändigheter för läppar, kinder och näsa. Skaffa dig en snygg penna och anteckningsbok. Släng gnagda blyertspennor, trasiga anteckningsblock, gamla kvitton, tamponger som mist cellofanet och egna visitkort som fått hundöron.

Kommentera

Lästips

Läsartävling

av Karina Ericsson Wärn söndag, 18 augusti, 2013

Karins skofråga

av Karina Ericsson Wärn måndag, 29 maj, 2017

Läsarfråga om vintagetvätt

av Karina Ericsson Wärn lördag, 2 april, 2016

Azzedine Alaïa

av Karina Ericsson Wärn måndag, 20 november, 2017

Bästa klappen

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 24 december, 2014

Karlar och klädkoder

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 5 februari, 2014

Hubert de Givenchy

av Karina Ericsson Wärn söndag, 16 februari, 2014

Basgarderob

av Karina Ericsson Wärn söndag, 3 februari, 2013

Mugler och Montana

av Karina Ericsson Wärn söndag, 26 augusti, 2018

Åldersnojja

av Karina Ericsson Wärn söndag, 17 februari, 2013
Bläddra i arkivet