Breda höfter eller?

onsdag, 22 augusti, 2012 av Karina Ericsson Wärn

Axlar signerade Romeo Gigli (och smal smal kropp).

Själv trodde jag länge (pessimistiskt lagd som jag är) att jag hade breda höfter och stor mage och ingen midja. Men faktum är att jag bara var behäftad med de sista två ”felen”. Stor mage och ingen midja. Jag upptäckte det när jag tyckte att ett brett skärp på höften fick mig att se smalare ut. Så kan det vara! Det gäller alltså att inte bara tro att man ser ut på ett visst sätt, utan att ta reda på om det verkligen förhåller sig så. Gör det genom att prova olika typer av kläder och skärp – det är alldeles gratis att flytta in i ett provrum.

Själv har jag upptäckt att följande fungerar rätt bra:

  • Bredare halsringningar (typ båtringat) kompenserar de breda höfterna.
  • Omlott.
  • Axelvaddar ger balans, men de måste vara av rätt form och storlek.

 

Kommentera

Lästips

Kvinnor, lär er nätverka bättre!

av Karina Ericsson Wärn tisdag, 1 januari, 2013

Lammfärsbiffar

av Karina Ericsson Wärn söndag, 19 januari, 2014

Fina händer

av Karina Ericsson Wärn söndag, 22 september, 2013

Sol och hud

av Karina Ericsson Wärn söndag, 17 mars, 2013

Charvet

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 17 april, 2013

Ut ur garderoben, del 3.

av Karina Ericsson Wärn fredag, 24 augusti, 2012

Beckmans modefrågor

av Karina Ericsson Wärn söndag, 2 februari, 2014

Antonio, Yves & Karl.

av Karina Ericsson Wärn söndag, 15 december, 2013

Kusin Thomas recept

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 9 april, 2014

Pumps

av Karina Ericsson Wärn söndag, 9 mars, 2014
Bläddra i arkivet