Breda höfter eller?

onsdag, 22 augusti, 2012 av Karina Ericsson Wärn

Axlar signerade Romeo Gigli (och smal smal kropp).

Själv trodde jag länge (pessimistiskt lagd som jag är) att jag hade breda höfter och stor mage och ingen midja. Men faktum är att jag bara var behäftad med de sista två ”felen”. Stor mage och ingen midja. Jag upptäckte det när jag tyckte att ett brett skärp på höften fick mig att se smalare ut. Så kan det vara! Det gäller alltså att inte bara tro att man ser ut på ett visst sätt, utan att ta reda på om det verkligen förhåller sig så. Gör det genom att prova olika typer av kläder och skärp – det är alldeles gratis att flytta in i ett provrum.

Själv har jag upptäckt att följande fungerar rätt bra:

  • Bredare halsringningar (typ båtringat) kompenserar de breda höfterna.
  • Omlott.
  • Axelvaddar ger balans, men de måste vara av rätt form och storlek.

 

Kommentera

Lästips

Barda om hår: 2

av Karina Ericsson Wärn söndag, 13 april, 2014

Herrfötter & händer

av Karina Ericsson Wärn söndag, 28 maj, 2017

Dags för ett lyft?

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 7 november, 2012

Godaste Persiljesalladen

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 17 december, 2014

Rensa i garderoben

av Karina Ericsson Wärn söndag, 26 januari, 2014

Mina bästa festtips

av Karina Ericsson Wärn söndag, 9 december, 2012

Jan Hietala drömmer om…

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 31 december, 2014

God Parisadress

av Karina Ericsson Wärn söndag, 8 juni, 2014

Stiltips till karlarna

av Karina Ericsson Wärn tisdag, 2 oktober, 2012

Favoriter i Paris

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 5 november, 2014
Bläddra i arkivet