Breda höfter eller?

onsdag, 22 augusti, 2012 av Karina Ericsson Wärn

Axlar signerade Romeo Gigli (och smal smal kropp).

Själv trodde jag länge (pessimistiskt lagd som jag är) att jag hade breda höfter och stor mage och ingen midja. Men faktum är att jag bara var behäftad med de sista två ”felen”. Stor mage och ingen midja. Jag upptäckte det när jag tyckte att ett brett skärp på höften fick mig att se smalare ut. Så kan det vara! Det gäller alltså att inte bara tro att man ser ut på ett visst sätt, utan att ta reda på om det verkligen förhåller sig så. Gör det genom att prova olika typer av kläder och skärp – det är alldeles gratis att flytta in i ett provrum.

Själv har jag upptäckt att följande fungerar rätt bra:

  • Bredare halsringningar (typ båtringat) kompenserar de breda höfterna.
  • Omlott.
  • Axelvaddar ger balans, men de måste vara av rätt form och storlek.

 

Kommentera

Lästips

Om att flyga med stil

av Karina Ericsson Wärn söndag, 18 november, 2012

Mina bästa festtips

av Karina Ericsson Wärn söndag, 9 december, 2012

Lite om celluliter

av Karina Ericsson Wärn söndag, 20 september, 2015

Grått är flott

av Karina Ericsson Wärn söndag, 19 maj, 2013

Celluliter

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 23 januari, 2013

Enkla nöjen

av Karina Ericsson Wärn torsdag, 29 augusti, 2013

Elie Saab

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 30 januari, 2013

Det kom ett läsarbrev

av Karina Ericsson Wärn söndag, 23 mars, 2014

Kostymskolan, del 1

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 14 augusti, 2013
Bläddra i arkivet