Breda höfter eller?

onsdag, 22 augusti, 2012 av Karina Ericsson Wärn

Axlar signerade Romeo Gigli (och smal smal kropp).

Själv trodde jag länge (pessimistiskt lagd som jag är) att jag hade breda höfter och stor mage och ingen midja. Men faktum är att jag bara var behäftad med de sista två ”felen”. Stor mage och ingen midja. Jag upptäckte det när jag tyckte att ett brett skärp på höften fick mig att se smalare ut. Så kan det vara! Det gäller alltså att inte bara tro att man ser ut på ett visst sätt, utan att ta reda på om det verkligen förhåller sig så. Gör det genom att prova olika typer av kläder och skärp – det är alldeles gratis att flytta in i ett provrum.

Själv har jag upptäckt att följande fungerar rätt bra:

  • Bredare halsringningar (typ båtringat) kompenserar de breda höfterna.
  • Omlott.
  • Axelvaddar ger balans, men de måste vara av rätt form och storlek.

 

Kommentera

Lästips

Hotel Eldorado

av Karina Ericsson Wärn tisdag, 13 maj, 2014

Tjuvar i modevärlden

av Karina Ericsson Wärn torsdag, 1 augusti, 2013

Lite om ingefära

av Karina Ericsson Wärn söndag, 22 december, 2013

Promenera mera

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 13 februari, 2013

Skostorleken

av Karina Ericsson Wärn söndag, 28 april, 2013

Grått är flott

av Karina Ericsson Wärn söndag, 16 december, 2012

Klockor

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 4 december, 2013

BRUDAR

av Karina Ericsson Wärn söndag, 10 februari, 2013

Stiltips för män

av Karina Ericsson Wärn söndag, 25 november, 2012

Shoppingtips

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 5 mars, 2014
Bläddra i arkivet